pondělí 5. června 2017

Too Cool For School: Dinoplatz Lost Identity

Jelikož část sortimentu Too Cool For School už se dá běžně koupit i v českých Sephorách, mohla bych si dát článek s nějakou peckovou věcí co tam mají za nekřesťanské peníze. Stejně pokud jste aspoň trochu znalé, tak si objednáváte korejskou kosmetiku z ebay, protože ty ceny za korejskou kosmetiku v Sephoře....škoda mluvit.

Mimochodem přála bych vám být v krámku Too Cool For School. Bylo to naprosto peckové a nepopsatelně hezké i přes to, že tam nenajdete žádné volánky, kudrlinky, růžovou a snahu o dětskou roztomilost. Vlastně je to spíš spousta černé a dřeva. Celé to působí jakoby umělecky, že by jste si tam nejraději rozložily stojan a začali (se) malovat.  A jelikož jsem pako, tak to je asi jedinej krám, kterej jsem v Koreji nenafotila. Holt si pogooglete.


Když si chcete koupit Dinoplatz Lost Identity pastelku na rty, máte na výběr ze tří odstínů. Růžovou, oranžovou a zelenou pastelku. Moc těžký rozhodování to pro mě nebylo. Zelená byla jasná volba a rozhodně jsem se v ní nezklamala.

Na rtech vypadá v podstatě stejně jako jakákoliv jiná zelená rtěnka - tedy decentní růžová. Nanášení, pocit na rtech a celková výdrž jsou perfektní. Rozhodně si nemám na co stěžovat a tenhle produkt dělá celé značce čest.

Provedení pastelky je z kvalitního plastu a víčko (není na fotce) na ní dobře drží. Pastelka se neořezává, ale stačí otáčet spodní černou částí a tuha se vysouvá. Smutné je množství náplně, činící 2,5g. Pastelka stojí na ebay 250 Kč a za ty prachy je to opravdu hodně málo produktu oproti normálním rtěnkám.

Pokud se vám líbí design, klidně koukněte i na ostatní Too Cool For School produkty, určitě se do téhle značky zamilujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat