středa 2. září 2015

Novinky: Beyond - Alice in Wonderland

Beyond vydává ve spolupráci s Disney kolekci Alice in Wonderland. Alenka má 150té výročí tak si trochu toho oslavování a dárečků zaslouží. Musím uznat, že tahle kolekce se mi hodně líbí a fakticky se povedla. Na Alenku jsem trochu zatížená i když jsem jí snad nikdy nečetla. Budu to muset napravit až uvidím knihu v nějaké pěkné vazbě.


Celá kolekce je samozřejmě laděná do alenkovských barev. Nic řvavého, spíš tlumené pleťové barvičky a hlavně modrá.


Dostupné budou dva cushiony (pardon za skloňování), obrázek je na obou stejný, ale odstíny mají různé. Rozhodně spíš doporučuju ten světlejší.


Dál nesmí chybět krémové tvářenky v jemných tónech. Celkem jich bude dostupných pět od jemně růžové, přes losovou do oranžové. Jo a jsou tak trochu multifunkční, můžete je použít i na rty.


Na stíny byl Beyond trochu bohatší. Dostupných bude 10 odstínů. Barvičky jsou od jemných a decentních až po něco co by se dalo nazvat tmavým na asijské poměry.


No a co dál v takové pěkné holčičí kolekci nesmí chybět jsou věci na rty a nehty. Tinty na rty mají lesklou texturu a budou v pěti jemných odstínech. Laky jsou asi spíš vyloženě letní záležitost. Mořská modř jak vyšitá. Jeden lak normální, jeden s třpytkovým bordelem a jeden s takovejma těma blejskátkama a teda ještě nálepky na nehty. Ty jediné mě asi lákají.




No a poslední už je taková klasika. Krémy na ruce s hezkým alenkovským motivem. Vůně jsou taky klasické. Citrusová, květinová, ovocná a takový ten co voní jako čisté prádlo.


Fakt se těším až si něco z téhle kolekce pořídím. Je prostě sladká. Doufám, že ani vy neodoláte (jen mě pak neviňte z prázdných peněženek).

2 komentáře:

  1. uaaaaaaaaaaaaaaaa vzhledem k názvu mého blogu je asi jasné, že všechno nutně potřebujii :D

    OdpovědětVymazat