pátek 2. ledna 2015

Daiso: Charcoal Cleansing Form

"Keeps white moisturize and healthy skin giving balance and vitality and cleanly in face" píše se na černé tubě ukořistěné v Daiso shopu. Hele za 100 yenů, no neberte to.


Od téhle čistící pěny, za všehovšudy 20kč, jsem toho moc nečekala. Musím však říct, že jsem byla mile překvapena. Jak název napovídá, tak pěna obsahuje i nějaké to uhlí a měla by, když už nic jiného, tak alespoň čistit pleť.

Na první pohled vypadá trochu nechutně a oproti ostatním čistícím pěnám co jsem vyzkoušela je neskutečně tekutá. To vlastně považuji za její jediné větší mínus. Vždycky mi jí z tuby vyteče zbytečně moc.


Na pohled nevypadá nic moc, ale voní docela fajn a ještě líp myje. Vůni bych přirovnala k tomu nejobyčejnějšímu kostkovému mýdlu. Ono ho tam nejspíš bude požehnaně, protože pěna celkem vysušuje pleť a když se vám dostane do očí, tak pálí úplně stejně jako mýdlo.

Její největší plus spočívá v tom jak dobře myje. Nemůžu říct, že bych měla naprosto čisté póry bez kouska černých teček. Ale rozhodně můžu říct, že jsem na tom naprosto stejně jako s jakoukoliv pěnou od takových firem jako Missha či Etude House.

Pěny je jen 70g, takže teoreticky se dá považovat za praktickou na cesty. Zas chápu, že za těch pár korun vám toho nemůžou prodat litr. Bohužel pokud nemáte nikde poblíž Daiso obchod, tak máte smůlu a na ebay tenhle levný zázrak už tak levně nekoupíte. Je totiž milou tradicí prodejců, že to co koupí v Daisu za 100yen (respektive 108yen kvůli dani), pak na ebay prodávají za 100 a víc korun. Za ty prachy si člověk už trochu připlatí a může si dojít do Missha obchodu v Praze nebo Brně pro normální velkou čistící pěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat