pátek 24. ledna 2014

The Face Shop: Lovely ME: EX Dessert Lip Balm

Jak už jsem tu párkrát zmínila, nemám ráda balzámy na rty do kterých se musí šahat prstem. Lovely ME: EX Dessert Lip Balm naštěstí do téhle kategorie nespadá. Jasně neni to klasickej jelení lůj za 30Kč z lékárny, takže balzámovací/balzamovací účinky nejsou vrcholné, ale i tak bych ho označila za dost dobrej.


Takže takhle to vypadá. Malá krabička která se vejde akorát do dlaně. Pořídila jsem si pomerančovou příchuť a ještě se dělá jahodová a medová. Pokud se ptáte, jak to teda je dělaný že se do toho nemusí sahat, tak čtěte dál.

Ona je totiž ta krabička rozebiratelná. Vrchní víčko se odklopí a člověk si vezme malou špachtličku ve tvaru naběračky na med, odšroubuje zbytek a může se nořit do želé hlubin balzámu. Jasně je to trochu zdržovačka oproti normální vysunovací tyčince, jenže když je něco roztomilé, tak se nějaké to zdržování dá překousnout.



Chuť je naprosto skvělá. V první chvíli silně pomerančová a pak to trochu ustoupí (stejně si budete olizovat rty a ochutnávat). Vůně sladkého a zralého pomeranče vás taky nemine. A co se týče hlavní funkce, tedy hydratace rtů, tak si rozhodně stěžovat nemůžu a zodpovědně prohlašuji, že je to jeden z nejlepších balzámů co tu mám.

Verdikt: Na ebay najdete Lovely ME: EX Dessert Lip Balm od 140Kč, což není málo, ale za ty prachy to fakt stojí. A počkejte na ten výraz až se vás někdo zeptá na půjčení jeleního loje a vy mu podáte věc kde odklopí víčko a bude koukat na prťavou divnou špachtli.

3 komentáře:

  1. To je úžasné ! *__* Akorát přemýšlím, jestli by to šlo po vypotřebování zase nějak doplnit, protože ta krabička je skvělá :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teoreticky tam můžeš přendat jakýkoliv jiný mazlavý balzám nějakou lopatičkou. Otázka je jak se pak bude nabírat tou špachtličkou, protože tohle má fakt trochu želé konzistenci

      Vymazat